EURO
EURO

BLACK FRIDAY DEAL

 

Wist je dat woon-werkverkeer ook leuk en duurzaam kan zijn?

Met de X Speed Original maak je van je woon-werkverkeer je favoriete moment van de dag. Ook is deze speed pedelec een uitstekend en duurzaam alternatief voor de auto!

Met de X Speed Original rijd je gemakkelijk 45 km/u en ben je verzekerd van de ultieme rijervaring. Ook is deze speed pedelec ontworpen voor dagelijks gebruik en voor jarenlang rijplezier!

Tijdens het gehele Black Friday weekend (26, 27 en 28 november 2021) geldt er een uitzonderlijke korting van €1000,- euro op deze speed pedelec. Dit betekent dat de X Speed Original met een 850Wh accu van €4.999,- is afgeprijsd naar €3.999,-.

OP = OP

 

Benieuwd naar de ultieme rijervaring van de X Speed Original? Ervaar het zelf en boek een gratis proefrit?

X SPEED ORIGINAL

De klassieker, de X Speed zoals hij ooit op de markt kwam, maar dan met een update naar het jaar van nu! Het instapmodel van de X45 lijn, met voorvering, Magura MT4e remmen en extra range door regeneratief ‘coasting’ & remmen.

 • High-power 600W motor for 45 km/u snelheid
 • Groot bereik met de 850Wh accu
 • Extra comfort met voorvering

DIT IS WAT ZIJ
ERVAN VONDEN

Rijdt prima. Goede wegligging. Spiegel aan stuur is nuttige extra. Hele fijne speed pedelec om lange afstanden mee te rijden

Jan

Het uiterlijk is er één van hate it or love it. De fiets brengt je gemakkelijk naar ruim 45km/h, ook bergop. De voorvork dempt goed, remmen zijn super! De ondersteuning bij lopen met fiets aan de hand doseert fijn. Heb deze fiets nog een tweede keer gereden, na alle anderen, omdat ik met deze begonnen was. Denk dat deze het beste waar voor je geld biedt!

Marc

Krachtige motor. Ondersteuning zorgt voor snelle versnelling. Stevige relatief lichte fiets met vertrouwen.

Bert

ENJOY THE RIDE

Wil je graag zelf een Klever e-bike of speed pedelec uitproberen en de unieke Klever rijervaring beleven?

Maak gratis en vrijblijvend een proefrit op elk gewenst Klever model naar keuze bij een Klever dealer bij jou in de buurt.

Tijdens de proefrit afspraak kan je de Klever e-bike of speed pedelec uitgebreid testen. De Klever dealer zal je ook voorzien van alle informatie en details over de fiets en ze geven je graag advies op maat.

Vraag een proefrit aan door het formulier in te vullen en de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zal contact met je opnemen om de proefrit in te plannen.

Boek een proefrit
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen of voorkeur voor een dealer in

  Zelf proberen? Ontdek het gevoel van Klever