EURO
EURO

Maak van woon-werk verkeer het beste moment van de dag met een Klever Speed Pedelec

Klever is specialist op het gebied van Speed Pedelecs. Maar wat is een speedpedelec? Juist, dat is een E-bike die 45km/ per rijdt. Op een Speed Pedelec sta je nooit meer in de file, je bent lekker in beweging en je bent bewust bezig. Met een Klever Speed Pedelec maak je jouw dagelijkse woon-werk verkeer tot het beste moment van de dag.

 

 

Make The Klever Choice: Ga voor de beste rijervaring

Klever streeft ernaar om Speed Pedelecs te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken. Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan met de beste service ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

 • Onze eigen Krachtige Biactron V2 motor
 • Accu Met een capaciteit tot 1200 wh
 • Keuze tussen een Belt Drive met Pinion versnellingsbak of ketting met derailleurversnelling.
 • Verstelbare stuurpen om, de ideale zithouding te vinden
 • Richtingaanwijzers, standaard op alle Speed Pedelecs

Klever Tech

In Klever fietsen wordt de nieuwste technologie toegepast om een betrouwbare Speed Pedelec te bouwen voor dagelijks gebruik. Veel onderdelen zijn door Klever ontwikkeld. De Klever biactron motor, de accu en de richtingaanwijzers combineren we met de versnellingen van Microsoft om of pinion om de perfecte ervaring op een Speed Pedelec te kunnen bieden.

X Serie N Serie Y Serie

 

ENJOY THE RIDE

Wil je graag zelf een Klever e-bike of speed pedelec uitproberen en de unieke Klever rijervaring beleven?

Maak gratis en vrijblijvend een proefrit op elk gewenst Klever model naar keuze bij een Klever dealer bij jou in de buurt.

Tijdens de proefrit afspraak kan je de Klever e-bike of speed pedelec uitgebreid testen. De Klever dealer zal je ook voorzien van alle informatie en details over de fiets en ze geven je graag advies op maat.

Vraag een proefrit aan door het formulier in te vullen en de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zal contact met je opnemen om de proefrit in te plannen.

Boek een proefrit
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen of voorkeur voor een dealer in

  Zelf proberen? Ontdek het gevoel van Klever