EURO
EURO

THE POWER E-BIKE

Hét serieuze alternatief
voor de auto

De X Alpha 45 is voorzien van de nieuwste features en heeft veel extra voordelen. Als enige in de markt is de X Alpha 45 uitgerust met richtingaanwijzers die zorgen voor extra veiligheid. Ook heeft de X Alpha 45 een verstelbare stuurpen wat zorgt voor extra comfort. Met een 1200Wh accu, 800W motor en onderhoudsarme riem en Pinion versnellingsbak is dit dé perfecte speed pedelec voor de lange afstand commuters.

 

GA VOOR DE
BESTE RIJERVARING

Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken. Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan met de beste service ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

 • 800W motor
 • De nieuwe 1200Wh
  high-speed accu
 • Onderhoudsarme riem en Pinion versnellingsbak
 • Verstelbare stuurpen
 • Richtingaanwijzers

X ALPHA 45

Alpha is de best uitgeruste fiets die we hebben. De Alpha beschikt over de nieuwste features en zal dus altijd een voorloop model zijn voor wat er in de toekomst verder gaat komen.

ENJOY THE RIDE

Wil je graag zelf een Klever e-bike of speed pedelec uitproberen en de unieke Klever rijervaring beleven?

Maak gratis en vrijblijvend een proefrit op elk gewenst Klever model naar keuze bij een Klever dealer bij jou in de buurt.

Tijdens de proefrit afspraak kan je de Klever e-bike of speed pedelec uitgebreid testen. De Klever dealer zal je ook voorzien van alle informatie en details over de fiets en ze geven je graag advies op maat.

Vraag een proefrit aan door het formulier in te vullen en de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zal contact met je opnemen om de proefrit in te plannen.

Boek een proefrit
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen of voorkeur voor een dealer in

  Zelf proberen? Ontdek het gevoel van Klever