EURO
EURO

THE POWER E-BIKE

GA VOOR
DE BESTE RIJERVARING

Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken. Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan moet de beste service ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

 • BIACTRON
  motorsysteem
 • De nieuwe 850WH
  high-speed accu
 • LCD system met
  bluetooth verbinding
 • The power e-bike
  Real 45

VORM VOLGT FUNCTIE

Klever fietsen zijn geen gewone e-bikes. We hebben geen bestaande technologieën met elkaar gemengd, door bijvoorbeeld motoren en accu’s toe te voegen aan gewone fietsframes.

Wij ontwerpen onze frames specifiek voor ons exclusieve BIACTRON achteraandrijf motorsysteem dat door de eenvoudigheid van direct-drive stiller, krachtiger, robuuster
en betrouwbaarder is dan de meeste middenmotor systemen.

MEET YOUR KLEVER E-BIKE

THE CLASSIC

X-SERIE

De bekroonde Klever e-bike. Voor elke bike lover. Met onze klassieke X-serie zit je altijd goed. Letterlijk én figuurlijk.

THE COMFORTABLE

B-SERIE

Is comfort voor jou essentieel? Ga voor onze B-serie. Deze e-bikes zorgen voor de meest aangename rit die je je kunt indenken.

ENJOY THE RIDE

Wil je graag zelf een Klever fiets uitproberen en de unieke Klever rijervaring beleven?

Vraag dan een vrijblijvende proefrit aan door het formulier hiernaast in te vullen. Onze partner Fietstest.nl verzorgt deze proefrit en zij zullen je voorzien van informatie over de Klever fietsen en geven je advies op maat. Naar aanleiding van jouw aanvraag nemen zij z.s.m. contact met je op om de proefrit aan huis of op een ander locatie naar keuze in te plannen.

Boek een proefrit
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2
  2. Vul je gegevens in

  3
  3. Vul eventuele opmerkingen in

  Zelf proberen? Ontdek het gevoel van Klever