EURO
EURO

Het iconische X Frame

Voor de SPORTIEVE RIJDER

Het iconische X Frame biedt een sportieve Zithouding. De combinatie van het X frame, de krachtige 800 watt motor, betrouwbare schijfremmen en standaard meegeleverde knipperlichten, maakt de X serie de ideale, sportieve optie voor je dagelijkse woon-werk verkeer.

Bekijk de X Serie

 

 

Het Robuuste N frame

Verder Rijden in een actieve fietshouding

Een robuust frame, comfortabele zit, geschikt voor mensen en bagage tot 150 kg met een lichaamslengte tot 205 cm. Dat zijn de karakteristieke eigenschappen van het N frame. Met de Klever N Serie rijdt je langer en verder en maak je jouw woon-werk verkeer tot je  favoriete moment van de dag.

Bekijk de N Serie

Het comfortabele Y Frame

Comfortabele fietshouding voor elke dag

Het stadsleven is behoorlijk hectisch: van je werk naar de sportschool gaan, de kinderen ophalen en je boodschappen doen op weg naar huis. De Y muse is otnworpen om al je dagelijkse uitdagingen aan te kunnen in relaxte fietshouding.

Bekijk de Y serie

 • Onze eigen Krachtige Biactron V2 motor
 • Accu Met een capaciteit tot 1200 wh
 • Keuze tussen een Belt Drive met Pinion versnellingsbak of ketting met derailleurversnelling.
 • Richtingaanwijzers, standaard op alle Speed Pedelecs

Klever Tech

In Klever fietsen wordt de nieuwste technologie toegepast om een betrouwbare Speed Pedelec te bouwen voor dagelijks gebruik. Veel onderdelen zijn door Klever ontwikkeld. De Klever biactron motor, de accu en de richtingaanwijzers combineren we met de versnellingen van Microsoft om of pinion om de perfecte ervaring op een Speed Pedelec te kunnen bieden.

 

ENJOY THE RIDE

Wil je graag zelf een Klever e-bike of speed pedelec uitproberen en de unieke Klever rijervaring beleven?

Maak gratis en vrijblijvend een proefrit op elk gewenst Klever model naar keuze bij een Klever dealer bij jou in de buurt.

Tijdens de proefrit afspraak kan je de Klever e-bike of speed pedelec uitgebreid testen. De Klever dealer zal je ook voorzien van alle informatie en details over de fiets en ze geven je graag advies op maat.

Vraag een proefrit aan door het formulier in te vullen en de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zal contact met je opnemen om de proefrit in te plannen.

Boek een proefrit
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen of voorkeur voor een dealer in

  Zelf proberen? Ontdek het gevoel van Klever