EURO

Werken in ons team!

Onze missie: iedereen uit de auto en op de fiets naar het werk

Klever is het snelst groeiende merk in Speed Pedelecs.
En daar zijn we trots op. Wij maken de krachtigste en veiligste Speed Pedelecs die zorgen voor een heerlijke rijervaring.

Met enige regelmaat zoeken wij mensen die ons team willen versterken en willen meewerken om de Benelux een beetje groener te maken .

Zodra we weer vacatures hebben, kun je die hier vinden. Mail op dat moment je CV en korte motivatie naar: vacatures@klever-mobility.com. Wij maken dan graag kennis met jou!

Wordt jij onze nieuwe marketeer?

Algemene informatie
Klever Mobility NL B.V. is een dochteronderneming van het Taiwanese Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 30 jaar ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door innovatie en betrouwbaarheid.

Klever Mobility heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot specialist in het speed pedelec segment. Het bedrijf is opgericht in 2011 en al in 2013 won de onderneming enkele product design awards.

Inmiddels heeft Klever Mobility een stevig dealernetwerk opgebouwd in Nederland en België.

Het Klever team in Bunnik bestaat op dit moment uit 20 medewerkers en bevindt zich in de scale-up fase. De bedrijfscultuur is open, resultaatgericht en informeel. Klever kenmerkt zich middels een no-nonsens werkomgeving met een enthousiast en gedreven team met passie voor fietsen, techniek en klanten.

De missie van Klever Mobility is: zoveel mogelijk forenzen uit de auto en op de fiets naar het werk. Klever is het snelst groeiende merk in het speed pedelec segment (45 km/uur). En daar zijn ze best een beetje trots op. Klever maakt krachtige en zo veilig mogelijke speed pedelecs die zorgen voor een heerlijke rijervaring. Zo wordt woon-werk verkeer het leukste moment van de dag!

Wil jij als marketeer bijdragen aan de missie van Klever Mobility? Ben je gek van fietsen, wil je deel uitmaken van een hecht (internationaal) team, als marketeer echt verschil kunnen maken en kan je op veel borden tegelijk schaken? Dan ben jij de marketing-topper die we zoeken.

Functieomschrijving

Titel
Marketeer

Plaats in de organisatie
De Marketeer rapporteert (voorlopig) rechtstreeks aan de General Manager Europe.

Doel van de functie
Als Marketeer ben je een ondernemende merkenbouwer en marketing allrounder voor de Benelux markt. Je werkt nauw samen met je collega(s) op de afdeling Marketing, Sales en Tech/Customer Support. Je werkt intensief samen met externe bureaus (b.v. online advertising, design). Je weet je weg te vinden in een kleine, dynamische en groeiende organisatie waar nog niet alle processen zijn vastgelegd en zelfstandig werken is een voorwaarde voor succes. Binnen het Klever Marketing Team bouw je actief mee aan het merk Klever en faciliteer je op allerlei manier de (aankoop)reis van de klant. Via de website, fora, social media, tijdens test events of in de winkel(s).

Als Marketeer binnen Klever Mobility ben je verantwoordelijk voor:

 • Het volgen van trends en ontwikkelingen in de markt en het snappen wat Klever gebruikers drijft;
 • Het opzetten en uitrollen van marketingcampagnes en verkoopactiviteiten;
 • Het aansturen van externe bureaus;
 • Organiseren van beurzen, events en dealerdagen teneinde de merkbekendheid te optimaliseren;
 • Het beïnvloeden van de customer journey;

Het maken van analyses op campagnes en performance

Opleiding
Minimaal HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld studie International Marketing of Commerciële Economie


De kandidaat

Ervaring
Je hebt minimaal 5-7 jaar ervaring opgedaan als Marketeer of als Brand/Product Manager in een dynamische, technische en commerciële omgeving. Je hebt ervaring met het bouwen van een merk- en/of productmanagement en kennis van e-commerce en het runnen van (online) marketingcampagnes. Je hebt affiniteit met de fietsen. mobiliteit en/of duurzaamheid is een duidelijke pre.

Daarnaast wordt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal gevraagd. Duitse taal is een pré.

Competenties

 • Ondernemend en energiek
 • Planmatig en gestructureerd
 • Analytisch
 • Eigenaarschap
 • Betrokken en resultaatgericht
 • Zelfstarter
 • Overtuigingskracht
 • Flexibel
 • Creatief
 • Hands-on- mentaliteit
 • Communicatief en sociaalvaardig
 • Gevoel voor humor

Over Klever Mobility

Klever Mobility is producent en levancier van Speed Pedelecs en E-bikes.
Klever Mobility is een dochteronderneming van het Taiwanese familiebedrijf Kymco.
Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid.
Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011.
Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

 • POWER
 • SAFETY
 • RELIABILITY
 • SUSTAINABILITY

ONZE PIJLERS

POWER: Het meest krachtige aandrijfsysteem voor gegarandeerde maximale snelheden

SAFETY: Voorloper in het veilig fietsen op hoge snelheid

RELIABILITY: Zorgeloos rijplezier voor vele jaren

SUSTAINABILITY: Inspireer mensen om je heen hun woon-werkverkeer anders te doen