EURO

De ultieme fietstassen voor speed pedelecs

10 juni 2023 - 10:50

Als je dagelijks gebruikmaakt van een Speed Pedelec, zijn fietstassen essentiële accessoires om al je benodigdheden veilig en gemakkelijk mee te nemen. Hier zijn 5 dingen om rekening mee te houden voordat je een fietstas voor je Speed Pedelec koopt.

  1. Ruime capaciteit: Een van de belangrijkste kenmerken waar je naar moet kijken bij het kiezen van fietstassen voor je Speed Pedelec, is de capaciteit. Heef de tas voldoende ruimte voor al je dagelijkse benodigdheden? Kies voor fietstassen met meerdere compartimenten en interne zakken. Wil je een reserve batterij onderweg meenemen? Vraag dan bij de dealer om een Klever accu tas.
  2. Waterdicht materiaal: Het is belangrijk om fietstassen te kiezen die je spullen droog houden, zelfs tijdens een flinke regenbui. Kijk naar fietstassen gemaakt van waterdicht materiaal en eventueel voorzien van waterdichte ritsen of flappen.
  3. Functionaliteit en bevestigingssysteem: Speed Pedelecs bereiken hogere snelheden dan conventionele fietsen, dus het is essentieel om fietstassen te kiezen die stevig en goed te bevestigen zijn.
  4. Veiligheid: Kies fietstassen voorzien van reflecterende elementen of zelfs ingebouwde verlichting, zodat je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.
  5. Stijlvol design: Naast functionaliteit wil je er natuurlijk ook goed uitzien tijdens het rijden op je Speed Pedelec. Kies een tas die bij je persoonlijke stijl past en die ook goed past bij de esthetiek van je Speed Pedelec.

Kijk bijvoorbeeld eens bij Ortlieb, Valkenthal en Vaude. Deze fietstassen hebben de perfecte balans tussen de boven benoemde factoren en zo kun je dus genieten van comfortabele en stijlvolle ritten. Zo worden je dagelijkse fietsritten nog plezieriger!

Podcast

6 juni 2023 - 17:29

Wij willen de Benelux groener maken: onze missie ‘ga lekker op de fiets naar het werk en minder met de auto’.

Klever is het snelst groeiende merk in Speed Pedelecs.
En daar zijn we trots op. Wij maken de krachtigste en veiligste Speed Pedelecs die zorgen voor een heerlijke rij-ervaring.

Op een Klever Power E-bike leg je een dagelijkse rit van 30 kilometer, al snel in zo’n drie kwartier af. Zo kun je fris, op tijd, zuinig en genietend op je bestemming aankomen. Maak jij van je woon-werkverkeer al het leukste moment van de dag?

Beluister hier de podcast met onze managing director Ruud Sjamaar. Hij vertelt aan Peter Jansen en Robert van den Heuvel van Munstad Lease hoe Klever mobility al 10 jaar vele klanten oplossingen op twee wielen biedt bij  hun mobiliteitswensen.

Over Klever Mobility

Klever Mobility is producent en levancier van Speed Pedelecs en E-bikes.
Klever Mobility is een dochteronderneming van het Taiwanese familiebedrijf Kymco.

Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid.

Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011.
Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

  • POWER
  • SAFETY
  • RELIABILITY
  • SUSTAINABILITY

ONZE PIJLERS

POWER: Het meest krachtige aandrijfsysteem voor gegarandeerde maximale snelheden

SAFETY: Voorloper in het veilig fietsen op hoge snelheid

RELIABILITY: Zorgeloos rijplezier voor vele jaren

SUSTAINABILITY: Inspireer mensen om je heen hun woon-werkverkeer anders te doen