EURO

JOUW E-BIKE
JOUW PARTNER

Wij begrijpen waar een elektrische fiets aan moet voldoen zodat dit de beste e-bike is voor jou, onze urban hero. Jij verwacht een elektrische fiets waar je altijd op kunt rekenen en die van jouw dagelijkse ritjes een soepele en speciale ervaring maakt. Bij Klever zijn wij al tien jaar met grote toewijding technisch hoogstaande (speed) e-bikes aan het maken die voor jou de best mogelijke rijervaring creëren.

En wij vinden dat de best mogelijke service-ervaring daarbij hoort. Daarom zorgen wij samen met ons dealernetwerk dat we jou altijd rijdend houden. Dat is wat Klever fietsen speciaal maakt.

SNELLE E-BIKE VOOR GROENE MOBILITEIT

Power, betrouwbaarheid en rijplezier komen samen in onze vier e-bike series. Jij zit aan het stuur.

Kies je de elektrische fiets die jou gemakkelijk en comfortabel met 25 km/u door de stad laat commuten? Of ga jij voor een krachtige speed pedelec, de 45km/u fiets waarmee jij je razendsnel en toch veilig van A naar B verplaatst?

Net als jij staan wij niet stil. Iedere dag houden wij ons bezig met het bedenken en uitvoeren van de beste oplossingen voor de mobiliteitsuitdagingen van onze urban heroes.

 • BIACTRON
  motorsysteem
 • De nieuwe 1200Wh
  high-speed accu
 • LCD display die je realtime op de hoogte houdt
 • The power e-bike
  Real 45

DE KRACHTIGE KLEVER ELEKTRISCHE FIETS MET ACHTERWIELMOTOR

Jouw veiligheid onderweg is prioriteit voor ons. Klever e-bikes behoren dan ook tot de betrouwbaarste fietsen op de markt.

Onze kwaliteitseisen zijn hoog en de belangrijkste onderdelen produceren wij zelf. Een Klever fiets is geen standaard fiets. Wij ontwerpen onze e-bike frames op zo’n manier dat zij perfect zijn afgestemd op ons eigen Klever Biactron motorsysteem.

Jij merkt dat doordat deze e-bike met achterwielmotor krachtiger is en minder onderhoud nodig heeft. Het zorgt voor minder energieverlies en maakt zelfs onze high speed e-bikes muisstil.

STEVIG. STABIEL. DUURZAAM.

SNELHEID EN ACTIERADIUS

ROBUUSTE VEILIGE BEHUIZING

DE
STILLE
TORNADO

MAAK EEN PROEFRIT
IN DE BUURT

Wij geloven dat de beste rijervaring hand in hand moet gaan met de beste service-ervaring. Zoek een dealer bij jou in de buurt, probeer vandaag nog een Klever-fiets en oordeel zelf.

BETROUWBARE GESCHIEDENIS

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer
dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie gebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011. Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

ENJOY THE RIDE

Daar zijn we blij om. We kunnen ons goed voorstellen dat
je op zoek bent naar advies. Voor meer informatie, het maken van een testrit of het bestellen van één van onze direct beschikbare modellen, kun je contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor het formulier. Wij bellen je om je de opgevraagde informatie te bezorgen of om een afspraak
te maken voor een proefrit met het gewenste model. Is er
geen Klever-dealer in de buurt? Dan brengen we de fiets rechtstreeks naar je toe, zodat jij hem kunt uitproberen.

Vraag je advies aan
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen of voorkeur voor een dealer in