EURO

Onze Missie

 

 

We willen allemaal onze carbon footprint verminderen. Maar het blijkt niet zo makkelijk om een groen leven snel te implementeren. Een begin maken geeft ons in de meeste gevallen wel een goed gevoel. Meer de fiets pakken bijvoorbeeld in plaats van de auto nemen.

De COVID-crisis heeft ons geleerd dat we onze efficiëntie en welzijn kunnen verbeteren door gebruik te maken van nieuwe technologieën. Slimmer werken en via conference calls communiceren zijn een stap in die richting.

Helaas hebben we nog een lange weg te gaan als het gaat om mobiliteit in en om onze steden. Klever is vastberaden een bijdrage te leveren aan alle woon-werk verplaatsingen tot 50km enkele reis. Hier zijn we een kleine 10 jaar geleden aan begonnen met het uitspreken van de ambitie ‘making commuting your favorite time of the day’. En daar zijn we producten voor gaan ontwikkelen.

‘Light Electric Vehicles’, als alternatief voor de auto. Met krachtige duurzame motoren, comfortabele en veilige specificaties, en met veilige stijlvolle accu’s, die lekker comfortabel rijden en het makkelijk maken voor deze woon-werkverkeer vervoersmogelijkheid te kiezen.

Dus doe mee, reduceer je carbon footprint en fiets als het weer het toelaat.

BETROUWBARE GESCHIEDENIS

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 25 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie opgebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid, gepaard met uitstekende kwaliteit, staat centraal in de ambitie van Klever Mobility sinds onze oprichting in 2011. Ons doel is om de best mogelijke rijervaring te bieden en onze klanten zo goed mogelijk te servicen.

 • POWER
 • SAFETY
 • RELIABILITY
 • SUSTAINABILITY

ONZE PIJLERS

POWER: Het meest krachtige aandrijfsysteem voor gegarandeerde maximale snelheden

SAFETY: Voorloper in het veilig fietsen op hoge snelheid

RELIABILITY: Zorgeloos rijplezier voor vele jaren

SUSTAINABILITY: Inspireer mensen om je heen hun woon-werkverkeer anders te doen

POWER

SAFETY

RELIABILITY

SUSTAINABILITY

ENJOY THE RIDE

Wil je graag zelf een Klever e-bike of speed pedelec uitproberen en de unieke Klever rijervaring beleven?

Maak gratis en vrijblijvend een proefrit op elk gewenst Klever model naar keuze bij een Klever dealer bij jou in de buurt.

Tijdens de proefrit afspraak kan je de Klever e-bike of speed pedelec uitgebreid testen. De Klever dealer zal je ook voorzien van alle informatie en details over de fiets en ze geven je graag advies op maat.

Vraag een proefrit aan door het formulier in te vullen en de dichtstbijzijnde dealer bij jou in de buurt zal contact met je opnemen om de proefrit in te plannen.

Vraag je advies aan
Dit hebben we van je nodig
1

  1. Kies je Klever-model

  2

  2. Vul je gegevens in


  3

  3. Vul eventuele opmerkingen of voorkeur voor een dealer in