EURO

THE POWER E-BIKE

KLEVER TEST EVENT VOOR BEDRIJVEN

Laat de auto staan en kom op een Klever speed pedelec naar je werk. Zo maak je van woon-werkverkeer het favoriete moment van de dag.

Benieuwd wat de speed pedelecs van Klever kunnen betekenen voor jouw medewerkers?
We komen graag langs om alle medewerkers te enthousiasmeren over het gebruik van een Klever speed pedelec. Op het Klever testevent is er de mogelijkheid om meerdere Klever speed pedelecs te testen, advies en- informatie te ontvangen over alle Klever fietsen en de mogelijkheid om deze te leasen.

Vul het formulier in en meld je aan voor een gratis Klever testevent op een locatie naar keuze!

 

1

  MAKE A CHANGE

  We willen allemaal ons gebruik van fossiele brandstoffen verminderen. Het is nu een uitstekend moment om je auto te laten staan om interessante, gezonde en minder stressvolle manieren te vinden om je te verplaatsen. Klever biedt een reeks geweldige speed pedelecs om “auto inruilers” te helpen van woon-werkverkeer het favoriete moment van de dag te maken.

   

  GA VOOR DE
  BESTE RIJERVARING

  Klever streeft ernaar om elektrische fietsen te maken met de best mogelijke rijervaring. We hebben dat in eigen hand, omdat we zelf de belangrijkste onderdelen van onze e-bikes maken. Wij vinden dat de beste rijervaring samen moet gaan met de beste service ervaring. Dus doen we er binnen ons vermogen alles aan om je in geval van een probleem zo snel mogelijk weer te laten rijden.

  Meld je nu aan voor een gratis Klever testevent op een locatie naar keuze!