EURO
N

ONTDEK DE
N-SERIE

N Pinion 45 45

€ 6.449,-

De N Pinion 45 oogt en voelt als een lichtgewicht, maar is toch sterk genoeg om in totaal 150 kg op hoge snelheid over lange afstanden te dragen.

TAKE THE LONG ROAD HOME

N Rogue 25 25

€ 4.149,-

De N oogt en voelt als een lichtgewicht, maar is toch sterk genoeg om in totaal 150 kg op hoge snelheid over lange afstanden te dragen.

N Rogue 45 45

€ 5.149,-

De Klever N Rogue 45 oogt en voelt als een lichtgewicht, maar is toch sterk genoeg om in totaal 150 kg op hoge snelheid over lange afstanden te dragen.

Y Muse 25 25

€ 4.349,-

De Y Muse 25 is ontworpen voor het hectische leven in en rond de stad. De krachtige 500W motor brengt je op een sportieve en bewuste manier probleemloos van A naar B. Een boodschap doen, de kinderen van school halen, sporten of naar werk verplaatsen, de Y Muse 25 is klaar om jou te helpen bij al je dagelijkse activiteiten.

  • Snelle elektrische fietsen voor als je écht 45 km/u wil rijden
  • Duurzame en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgen voor een praktisch onderhoudsvrije e-bike
  • Door de high-end achterwielmotor zijn Klever e-bikes de krachtigste pedelecs op de markt
  • Duurzame, uitneembare accu zorgt voor een grote actieradius en gaat jarenlang mee

MAKE THE KLEVER CHOICE

Onze urban hero moet kunnen rekenen op zijn of haar e-bike. Dat vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan het frame ontwerp, duurzaamheid en veiligheid van onze sportieve elektrische fietsen. Klever fietsen zijn fietsen die zonder veel onderhoud in topconditie blijven. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat houden we scherp in de gaten. De exclusieve biactron motorsysteem produceren wij dan ook zelf. Zo kunnen we jou de beste e-bike met de beste rijervaring garanderen. Mocht er toch iets zijn met jouw e-bike of speed pedelec? Dan zorgen we ervoor dat jij ook de beste service-ervaring krijgt.

Frequently asked questions