EURO
EURO
X

ONTDEK DE X-SERIE

X Pinion 25 25

€ 6.899,-

De meest luxe e-bike die er is! High-power 500W motor, zeer duurzame en betrouwbare Pinion C12 versnellingsbak, praktische, zeer onderhoudsarme Gates aandrijfriem, meer comfort met RockShox voorvering.

DE ICONISCHE KLEVER X SERIE
E-BIKES

De bekroonde Klever e-bike. Voor elke bike lover. Met onze klassieke X-serie zit je altijd goed. Letterlijk én figuurlijk.

X Pinion 45 45

€ 7.549,-

High-power 800W motor voor echt 45 km/h, zeer duurzame en betrouwbare Pinion C1.9 versnellingsbak, praktische, zeer onderhoudsarme Gates aandrijfriem, zie meer in het donker met groot- en dimlicht, meer comfort met RockShox voorvering.

X Speed 45 45

€ 6.249,-

High-power 800W motor voor 45 km/u snelheid, groot bereik 850 Wh accu, extra comfort RockShox voorvering. Rem beter met dubbele zuigerremklauwen, veiliger met achterremlicht en krachtig groot- en dim licht.

  • Snelle elektrische fietsen voor als je écht 45 km/u wil rijden
  • Duurzame en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgen voor een praktisch onderhoudsvrije e-bike
  • Door de high-end achterwielmotor zijn Klever e-bikes de krachtigste pedelecs op de markt
  • De duurzame, uitneembare accu zorgt voor een grote actieradius en gaat jarenlang mee

MAKE THE KLEVER CHOICE

Onze urban hero moet kunnen rekenen op zijn of haar e-bike. Dat vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan het frame ontwerp, duurzaamheid en veiligheid van onze sportieve elektrische fietsen. Klever fietsen zijn fietsen die zonder veel onderhoud in topconditie blijven. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat houden we scherp in de gaten. Het exclusieve Biactron motorsysteem produceren wij dan ook zelf. Zo kunnen we jou de beste e-bike met de beste rijervaring garanderen. Mocht er toch iets zijn met jouw e-bike of speed pedelec? Dan zorgen we ervoor dat jij ook de beste service-ervaring krijgt.