EURO
EURO
Y

ONTDEK DE Y-SERIE

Y Muse 25 25

€ 3.799,

De Y Muse 25 is ontworpen voor het hectische leven in en rond de stad. De krachtige 500W motor brengt je op een sportieve en bewuste manier probleemloos van A naar B. Een boodschap doen, de kinderen van school halen, sporten of naar werk verplaatsen, de Y Muse 25 is klaar om jou te helpen bij al je dagelijkse activiteiten.

  • Snelle elektrische fietsen voor als je écht 45 km/u wil rijden
  • Duurzame en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgen voor een praktisch onderhoudsvrije e-bike
  • Door de high-end achterwielmotor zijn Klever e-bikes de krachtigste pedelecs op de markt
  • Duurzame, uitneembare accu zorgt voor een grote actieradius en gaat jarenlang mee

MAKE THE KLEVER CHOICE

Onze urban hero moet kunnen rekenen op zijn of haar e-bike. Dat vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan het frame ontwerp, duurzaamheid en veiligheid van onze sportieve elektrische fietsen. Klever fietsen zijn fietsen die zonder veel onderhoud in topconditie blijven. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat houden we scherp in de gaten. De exclusieve biactron motorsysteem produceren wij dan ook zelf. Zo kunnen we jou de beste e-bike met de beste rijervaring garanderen. Mocht er toch iets zijn met jouw e-bike of speed pedelec? Dan zorgen we ervoor dat jij ook de beste service-ervaring krijgt.

Frequently asked questions

Hoe lang heb ik garantie op mijn Klever fiets?
close open

Op uw Klever fiets heeft u garantie voor de volgende termijnen:
3 jaar garantie voor elektronische onderdelen (motor, controller, sensoren, display set, kabels)
5 jaar garantie op het frame
2 jaar garantie op de accu onder voorwaarden (Op onze website te verlengen naar 3 jaar, onder het kopje “Garantie”)
2 jaar garantie op fietsonderdelen

Hoe kan ik een Klever fiets testrijden?
close open

Als u op de “Boek een proefrit” knop klikt zult u daar een formulier zien. Zodra u deze invult en verstuurt gaat dit direct naar onze partner Fietstest.nl.

Fietstest.nl is een onafhankelijke service partner die grote fietstesten organiseert denk bijvoorbeeld aan de landelijke AD fietstest. Zij zullen contact met u opnemen om een proefrit in te plannen op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld thuis of op werk.