EURO
Y

Ontdek de comfortabele Y Serie Y-SERIE

Y Gala 45 45

€ 5.999.-

De Y Gala 45 is de ultieme stedelijke allrounder. Ongeëvenaarde kracht, een modieus ontwerp en praktisch comfort transformeren uw dagelijkse woon-werkverkeer in dagelijkse opwinding. kom hem nu ontdekken

Y-SERIE

Het stadsleven is behoorlijk hectisch: van je werk naar de sportschool gaan, de kinderen ophalen en je boodschappen doen op weg naar huis. De Y Muse is ontworpen om meerdere activiteiten op een stijlvolle en praktische manier te combineren.

Y Gala 45 45

€ 5.999.-

De Y Gala 45 is de ultieme stedelijke allrounder. Ongeëvenaarde kracht, een modieus ontwerp en praktisch comfort transformeren uw dagelijkse woon-werkverkeer in dagelijkse opwinding. kom hem nu ontdekken

Y Muse 45 45

€ 5.549,-

De Y Muse 45 is de ultieme stedelijke allrounder. Ongeëvenaarde kracht, een modieus ontwerp en praktisch comfort transformeren uw dagelijkse woon-werkverkeer in dagelijkse opwinding.

  • Snelle elektrische fietsen voor als je écht 45 km/u wil rijden
  • Duurzame en kwalitatief hoogwaardige onderdelen zorgen voor een praktisch onderhoudsvrije e-bike
  • Door de high-end achterwielmotor zijn Klever e-bikes de krachtigste pedelecs op de markt
  • Duurzame, uitneembare accu zorgt voor een grote actieradius en gaat jarenlang mee

MAKE THE KLEVER CHOICE

Onze urban hero moet kunnen rekenen op zijn of haar e-bike. Dat vinden wij heel belangrijk. Daarom hebben wij veel aandacht besteed aan het frame ontwerp, duurzaamheid en veiligheid van onze sportieve elektrische fietsen. Klever fietsen zijn fietsen die zonder veel onderhoud in topconditie blijven. Alle onderdelen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat houden we scherp in de gaten. De exclusieve biactron motorsysteem produceren wij dan ook zelf. Zo kunnen we jou de beste e-bike met de beste rijervaring garanderen. Mocht er toch iets zijn met jouw e-bike of speed pedelec? Dan zorgen we ervoor dat jij ook de beste service-ervaring krijgt.

Frequently asked questions

Hoe lang heb ik garantie op mijn Klever fiets?
close open

Op jouw Klever fiets heb je garantie voor de volgende termijnen:

3 jaar garantie voor elektronische onderdelen (motor, controller, sensoren en display)
5 jaar garantie op het frame
2 jaar garantie op de oplader
2 jaar garantie op de accu onder voorwaarden (op onze website gratis te verlengen met +1 jaar, onder het kopje “Garantie”)
2 jaar garantie op fietsonderdelen